Gemert

Van Gemert naar Asten

Gemert

Woon je in Gemert of omgeving en ben je op zoek naar een brommobiel? Dan moet je zeker naar het brommobielcenter van Brabant & Limburg komen! GVA Garage Vink Asten, het brommobielcenter van Brabant en Limburg heeft de grootste voorraad nieuwe en tweedehands km auto’s  in de regio. Er is veel keuze in verschillende prijsklassen. Op alle tweedehands brommobielen vanaf € 4.500,- is de uitgebreide brommobielgarantie van toepassing.

Verkoop brommobielen in Gemert

GVA Garage Vink is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet in Gemert. Met kop en schouders is AIXAM Europees Marktleider in brommobielen. En dat is natuurlijk niet zomaar. AIXAM investeert in innovatie, VEILIGHEID en Uitvoering. Daarbij presenteert AIXAM als enige een Elektrische brommobiel. Met maar liefst een actieradius tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur mag deze E-AIXAM zich een ware topper noemen. En het mooie is… hij kan gewoon via het stopcontact geladen worden. U heeft geen laadpaal voor de deur nodig!

Heel veel redenen om eens vanuit Gemert naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Maar ook de dieselmotor van AIXAM is een echte topper. De nieuwe Euro 4 motor voldoet aan de moderne milieu eisen en genereert maar liefs 8 pk. Daardoor is deze Kubota motor sterker en stiller geworden. Daarom heeft deze motor een lage CO2 uitstoot en het A milieulabel gekregen. Het brandstofverbruik is erg laag, met 1 liter brandstof rijdt u 28 tot 30 km! U betaald geen wegenbelasting en u hoeft de AIXAM niet APK te laten keuren. De fabriek geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Er zijn heel veel redenen om eens vanuit Gemert naar GVA Garage Vink Asten te gaan. Kom vrijblijvend langs met uw vragen.

Afstand Gemert naar Asten

Vanuit Gemert is het 24 kilometer (via Mortel, Bakel, Deurne) naar Asten. Google Maps geeft aan dat de duur 36 minuten zal zijn (zonder verkeer)

Routebeschrijving om van Gemert naar Asten te rijden

Kijk hier voor een routebeschrijving via Google Maps vanut Gemert naar Asten

Uw brommobiel wordt bij u thuis in Gemert afgeleverd

Brommobiel thuisbrengen in Valkenswaard

U brommobiel wordt in Gemert afgeleverd

Heeft u eenmaal een brommobiel bij ons gevonden dan wordt deze bij u aan huis in Gemert afgeleverd. U krijgt een uitgebreide instructie en er wordt samen met u in uw eigen omgeving een stuk gereden zodat u kunt wennen aan uw brommobiel. Wij nemen de tijd voor de aflevering en u hoeft zich niet gehaast te voelen. De brommobiel heeft bij aflevering een onderhoudsbeurt gekregen en de eerstvolgende beurt is pas na 5.000 kilometer of na één jaar.

Met de brommobiel vanuit Gemert naar Asten komen?

Tuurlijk kan dat!  De kortste weg om met  de brommobiel vanuit Gemert naar Asten te gaan is als volgt:
Ga via de Oudestraat naar de Schoolstraat. Vandaar uit naar de Helmondsingel en naar de Binderendreef. U volgt nu Vlierden waarna u dan Asten volgt. U rijdt richting Someren en dan ziet u ons nog voor het kanaal. Wij zijn vlakbij het Natuur Historisch Museum Asten en het Klokkenmuseum Asten.  Het is een prachtig stukje rijden door ons zo geliefde Brabant.

Meer informatie over (Auto)Rijbewijsvrij rijden in Gemert?

Neem dan Contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over Aixam Brommobielen of andere merken brommobielen?

Aixam assortiment

Arina of Chris Vink helpt je graag met alle vragen over brommobielen. Zij verkopen al jaren brommobielen en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email: info@garagevink.nl

Brommobielen

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, DeurneBoxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

 

<!–

–>

 

Back to top