Ervaring uit Geldrop met Aixam brommobiel

Mevr. I. Jegerings, uit Geldrop met haar Aixam brommobiel

Omdat ik geen autorijbewijs heb maar wel een AM rijbewijs, rij ik in een brommobiel. Vroeger reed ik op een scooter door weer en wind maar een brommobiel is veel comfortabeler en het is erg makkelijk. Het rijdt relaxed, ik zit droog en warm en kan hem makkelijk parkeren

Mevr. I. Jegerings uit Geldrop met haar Aixam brommobiel

Mevr. I. Jegerings uit Geldrop met haar Aixam brommobiel

Inmiddels is het 6 jaar geleden dat ik mijn eerste brommobiel kocht. Deze heb ik ingeruild voor een Aixam omdat deze bij de ANWB als veiligste uit de test is gekomen. Veiligheid vind ik echt een issue. 

Ik gebruik mijn Aixam Minauto voor als ik verder weg wil of als ik bijvoorbeeld een pakket weg moet brengen. Het grote voordeel is dat ik niemand hoef te vragen om met mij mee te gaan ook niet voor boodschappen enz.

Als ik mijn brommobiel niet meer zou hebben dan zou ik dit als een beperking ervaren. Ik moet dan alles op de fiets doen en dat is lastiger dan je zou denken.

Ik ben erg tevreden met mijn Aixam en ik beveel `m iedereen aan.

Back to top