Gebruikte brommobiel

Levering in heel Nederland

Brommobiel Voorraad

Gebruikte 45 km auto

U zoekt een brommobiel en overweegt om een gebruikte brommobiel te kopen. Dat kan! Naast nieuwe brommobielen heeft Garage Vink Asten een grote keuze in gebruikte brommobielen. De brommobielen die wij leveren zijn stuk voor stuk goed nagekeken en zien er goed uit. Uiteraard zijn ze ook technische helemaal in orde. Dat vinden wij belangrijk. U koopt een brommobiel om er plezierig mee te rijden.

Wennen aan een brommobiel

Omdat een andere auto altijd even wennen is leggen we bij aflevering de brommobiel uitgebreid aan u uit. U hoeft niet meer te schakelen wat het rijden heel ontspannen maakt. Heeft u nog nooit in een automaat gereden? Geen probleem, het is juist heel eenvoudig. We gaan samen met u rijden zodat u alvast een beetje vertrouwd raakt met uw 45 km auto.

Tevreden met uw 45 km auto

We vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent met de 45km auto van uw keuze. Uw mobiliteit is immers heel belangrijk. Dit begrijpen we als geen ander. Daarom leveren wij alleen kwaliteit. U koopt de vijfenveertig kilometer om (weer) zelfstandig te gaan en staan waar en wanneer u dit wilt.

Alle merken brommobielen

We hebben gebruikte brommobielen staan van alle merken.  Komt u rustig kijken welke van deze  u het meest aanspreekt en welke het beste bij u en uw budget past. Wat verwacht u van een brommobiel, wat vindt u belangrijk. Samen met u kijken we graag naar de best passende brommobiel.

Uw brommobiel wordt bij u thuis gebracht

Wij brengen uw brommobiel bij u thuis. Wij hebben een eigen transportwagen en u hoeft zich dus geen zorgen te maken hoe deze bij u komt. 

Wij leveren brommobielen in heel Nederland

Mensen komen bij ons uit heel Nederland voor een brommobiel. Onze klanten komen uit Brabant en Limburg. Maar ook uit Gelderland en Utrecht. Ook Zuid-Holland of Zeeland is voor ons geen probleem. Zelfs uit Overijssel en zelfs Groningen is voor ons geen probleem. Wij kunnen ons voorstellen dat het misschien niet zo eenvoudig voor u is om naar Asten te komen wanneer u verder weg woont. Als u de via onze website de brommobiel van uw keuze gevonden hebt. Dan brengen wij deze naar u toe.

Aixam Dealer

Garage Vink Asten is AIXAM dealer en onderdeel van het Brommobiel Center Brabant en Limburg. AIXAM is van Top-kwaliteit. Niet voor niets de nr.1 van Nederland en Europa. Dit komt door de kwaliteit van de gebruikte materialen waardoor men heel lang met veel plezierig kan rijden. De afwerking is erg mooi en AIXAM is degelijk geconstrueerd. VEILIGHEID heeft prioriteit bij de ontwikkeling van Aixam. Als enig brommobielmerk heeft AIXAM daarom een volledige rolkooiconstructie. Deze zorgt ervoor dat u en uw passagier beschermt zijn. Het ABS remsysteem zorgt voor een goede remweg in alle (weers)omstandigheden. Sinds 1996 zijn wij dealer van Aixam. Rijdt u eenmaal Aixam dan wilt u geen ander meer. Wij hebben altijd een groot assortiment gebruikte AIXAMS staan.

Tweedehands AIXAM

Omdat wij dealer zijn van AIXAM hebben wij een groot assortiment tweedehands AIXAM staan. Dit komt omdat klanten ook voor hun volgende brommobiel weer voor AIXAM kiezen. Zij ruilen deze bij ons in voor een nieuwe AIXAM. Deze ingeruilde AIXAM kijken we uitgebreid na en wordt zorgvuldig gecleand. Wij zorgen dat deze helemaal TOP in orde is. Daar houden we van. Wij zijn pas tevreden als u dit ook bent. Op alle brommobielen vanaf € 4.500,- krijgt u onze uitgebreide brommobiel garantie. Zo weet u zeker dat u goed zit en goed rijdt.

Naar Asten rijden

Hét brommobiel Center van Brabant & Limburg is gevestigd in Asten. Dit ligt tussen Helmond en Weert. Eindhoven is slechts op 15 auto minuten afstand gelegen. Zo ook Venlo. Asten ligt aan de A67. Vanaf de A2 rijdt u richting Venlo en neemt u de afslag Someren. U bent dan meteen aan de goede kant van Asten. Vanaf de snelweg is het nog maar 5 minuten rijden. Wij zitten dicht bij de Strabrechtse Heide en dicht bij Natuurpark de Grote Peel. Asten ligt in een prachtig stuk van Noord-Brabant. Wilt u uw bezoek combineren met een mooi museum? Dan raden wij het Klok en Peel Museum aan. Dit ligt op een steenworp afstand van Garage Vink. Asten heeft een klein maar gezellig centrum. Een hapje eten in allerlei prijsklassen. Maak er gerust een mooie dag van.

Van uw woonplaats naar Asten

 

Back to top