Ervaringen van Aixam rijders

Waarom rijdt u in een brommobiel?

Meneer van Grimbergen, 62 jaar, rijdt al meer dan 15 jaar in een Aixam

Meneer van Grimbergen, 62 jaar, rijdt al meer dan 15 jaar in een Aixam

Omdat ik geen autorijbewijs kon halen heb ik toen besloten om in een brommobiel te rijden. Met alleen een AM rijbewijs mag je rijden. Wel heb ik rijlessen gehad zodat ik zekerder in het verkeer ben en weet wat de regels zijn.

 

Waarom hebt u gekozen voor AIXAM?

Omdat ik deze veruit het mooist eruit vind zien. De Aixam waarin ik nu rijdt is al de vierde. Ze worden steeds mooier. Voor de Crossover heb ik gekozen omdat deze heel veel bagageruimte heeft en groot is. Dat spreekt mij erg aan.

 

Waar gebruikt u deze voor?

Vroeger gebruikte ik hem voor woon/werkverkeer. Maar nu rijd ik ermee naar de winkel, ik ga naar familie en iedere zaterdag rij ik naar Schutterij St. Urbanus in Grashoek, dit is 10 km van waar ik woon. Ook ga ik regelmatig gewoon een stuk rijden om wat van de omgeving te zien.

 

Wat zou u niet meer kunnen doen als je niet meer zelf kan of mag rijden?

Dan ben ik afhankelijk van andere mensen die mij ergens naar toe willen rijden of ik zou overal naar toe moeten fietsen. Nu ben ik zelf vrij om te gaan wanneer ik wil en dat voelt fijn. Dat wil ik niet meer missen.

 

Zou u de Aixam adviseren aan kennissen en vrienden?

Dat zou ik zeker doen!

Back to top