Dhr. van de Ven uit Deurne met zijn AIXAM brommobiel

Op 29 april is Arina Vink van GVA Garage Vink Asten te gast bij meneer van de Ven in Deurne. De dag van te voren heeft hij zijn 83e verjaardag gevierd. Het bezoek begint met een hartelijk ontvangst met koffie en gebak. Ook dochter Hanneke en zoon Hans zijn aanwezig.

Meneer van de Ven heeft in februari een nieuwe AIXAM Crossline gekocht. Hij verteld “Ik heb meer dan 40 jaar auto gereden, zonder schade, maar op een gegeven moment vond ik het allemaal te snel gaan. Toen heb ik zelf de beslissing genomen om de auto te laten staan en uiteindelijk heb ik ‘m weggedaan. Als ik ergens naar toe wilde reed mijn dochter mij er naar toe. Ook wandelde ik veel.
Toch miste ik op een gegeven moment mijn vrijheid. Ik besloot een brommobiel te kopen.”

Meneer van de Ven ging in februari naar AIXAM dealer Vink in Asten. “Veel keuze en een fijne en heldere uitleg door Christian gaven de doorslag. Na het maken van een proefrit heb ik een blauwe AIXAM Crossline gekocht”

Op de vraag waarvoor meneer van de Ven zijn AIXAM gebruikt gaan zijn ogen glimmen. “Ik rij overal naar toe. Ik ga naar de Peel waar ik vroeger ook veel kwam. Ik rij iedere maandag naar het koersballen en rij naar familie waar ik al lang niet meer geweest was. Ik ben niet afhankelijk van het weer en kan gaan wanneer ik wil.”

Ook de kinderen zijn blij voor hun vader. Ze zien dat hij er gelukkig mee is.
Meneer van de Ven zegt “Als ik had geweten dat ik er zo blij mee zou zijn dan had ik nog eerder voor deze oplossing gekozen, ik raad het iedereen aan”

Garage Vink in Asten is dit jaar precies 20 jaar dealer van AIXAM brommobielen. Uit de hele regio van Eindhoven tot Venray rijden mensen in een brommobiel uit Asten. Arina van Garage Vink zegt “In de loop van de tijd hebben we al zo veel mooie ervaringen van onze AIXAM rijders gehoord. Alleen de ervaringen verteld door de mensen zelf zijn veel interessanter. “

Wilt u contact opnemen met GVA Garage Vink Asten? Tel. 0493-696962 Of kom kijken op de Heesakkerweg 22 in Asten

foto van Brommobielcenter Brabant Garage Vink Asten.

Dhr. M. van de Ven uit Deurne bij zijn AIXAM Crossline

Back to top