Coolste Elektrische Brommobiel

Ideaal voor in de stad. Hiermee wil je echt gezien worden

Elektrische brommobiel

LEV Aixam 45 km
Elektrische Aixam Sport brommobiel
Elektrische aixam crossover brommobiel zilver

Elektrische brommobiel, de eAixam

Wil je echt een coole, volledig elektrische brommobiel? Dan is eAixam het antwoord voor je. Geen concessies doen aan comfort en uitstraling. Hierin wil je tenminste echt gezien worden. Het ziet er uit als een kleine personen auto maar in tegenstelling tot deze heeft de eAixam een zee van ruimte achterin en dit biedt de mogelijkheid om heel veel mee te nemen. Omdat een brommobiel geen achterbank heeft is de bagageruimte extra groot. Wat wil je meenemen of vervoeren? Het is bijna altijd mogelijk!

Het opladen van de eAixam

De eAixam is zeer makkelijk in gebruik omdat je de oplaadkabel in een gewoon stopcontact kunt pluggen. En met een tussenstuk laadt je hem op via de vele laadpalen die er overal staan. Met een actieradius van maar liefst 110 km is het de ideale stadsauto. Deze schitterende 45 kilometer kunt u proberen bij GVA Garage Vink Asten. Dit is hét brommobielcenter van Brabant en Limburg. Zij leveren door heel Nederland. Niet voor niets de grootste in heel Nederland! 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Back to top