Brommobielen – Waar te koop

Grootste dealer van brommobielen in heel Nederland

Kijk voor het assortiment

Brommobielen waar je in gezien wilt worden.

De brommobielen in ons assortiment zijn stuk voor stuk betrouwbaar en komen alleen bij ons in de showroom als wij er voor meer dan honderd procent achter staan. Wij doen geen concessies. Onze brommobielen moeten er goed uit zien en heel belangrijk, de veiligheid moet dik in orde zijn. Verder zijn ze betrouwbaar en sterk. Ook moeten ze duurzaam zijn, u moet er lang en plezierig mee kunnen rijden. Daarnaast is luxe veelal gewoon standaard en is ook nog uit te breiden met nog meer opties. En zeg nou zelf, met zoveel keuze en met zo’n uiterlijk. Daar wil je toch gewoon in gezien worden!

Brommobielen zijn deze alleen maar voor ouderen?

Nee hoor, een brommobiel is voor iedereen. In de praktijk zien wij dat mensen van allerlei leeftijd een brommobiel rijden. Dit kan inderdaad een oudere zijn die de mobiliteit wil verlengen. Maar ook een 30 jarige die graag met een AM rijbewijs naar het werk gaat. Maar ook studerende- en werkende kinderen vanaf 16 jaar die bijvoorbeeld achteraf wonen. Zo ziet u dus dat brommobielen door veel verschillende mensen gekocht worden.

Wat is uw reden om naar een brommobiel te kijken?

Misschien weet u al precies wat u wilt. Maar natuurlijk kunnen we samen met u kijken welke van de brommobielen het best bij u en uw budget past. Wij vinden het heel belangrijk dat mensen die bij ons slagen heel tevreden zijn en met een goed gevoel bij ons vertrekt en met plezier in de nieuwe brommobiel rijdt.

Moet ik dan zelf naar huis rijden?

Nee hoor! Wij komen deze graag bij u aan huis afleveren met een uitgebreide instructie en uitleg. We gaan ook rijden, u bent uiteraard de chauffeur. En in uw eigen omgeving. Dat is vertrouwd voor u en u went alvast een beetje. Wij vinden het niet erg als u zelfs uit Zuid Holland komt of misschien uit Zeeland. Afstand is voor ons geen bezwaar. We hebben al veel brommobielen afgeleverd in de provincie Limburg maar evenzoveel in Utrecht en in Gelderland. U ziet het, het maakt ons niet uit maar u krijgt altijd dezelfde service. Onze brommobielen zeggen iets over de kwaliteit welke wij belangrijk vinden.

Kom naar het mooie Brabant

Brabant heeft veel te bieden. Naast de Grote Peel en de Strabrechtse Heide zijn de Loonse- en Drunense duinen prachtig om te wandelen. Maar u kunt ook met de auto of de brommobiel langs de zoom van deze mooie natuurparken rijden. Landelijk en rustiek. Ga ook een dorp in voor een lekker kopje koffie. Maar er gerust een heel leuke dag van.

 

Back to top