Brommobielen in Venlo

Brommobielen in Venlo - Meeste Keus - Garage Vink Asten
  • Nieuws
  • Reacties uitgeschakeld voor Brommobielen in Venlo

Brommobiel Center voor Brabant en Limburg! Garage Vink Asten

Brommobielen Venlo

Ook in Venlo leveren wij AIXAM brommobielen

Niet alleen in Brabant is Garage Vink bekend als de brommobieldealer met de meeste keus. Ook hebben veel mensen in Limburg hen weten te vinden. Met name in de regio Venlo en Venray ziet u vaak een brommobiel rijden van Garage Vink Asten. De afstand van Venlo naar Asten is geen enkel probleem! Bijna iedereen maakt gebruikt van de haal- en brengservice. Dit is makkelijk en het voordeel is dat u niet hoeft te blijven wachten tot uw brommobiel klaar is na de onderhoudsbeurt of iemand moet regelen die u ophaalt en wegbrengt.

<<  Aixam Compact    << Aixam coupé    <<  Aixam Break    << Voorraad

Voordelen

Garage Vink Asten – Brommobiel Center Brabant – Voor een eerlijk advies! Permanent een voorraad van ongeveer 30 brommobielen waardoor er echt iets te kiezen is. Met een ervaring van ruim 20 jaar veel knowhow aanwezig binnen de onderneming. Dealer van Aixam, de absolute kwaliteit brommobiel. Een haal- en brengservice. Bent u benieuwd naar het actuele aanbod? Wij verwijzen u graag naar de voorraad. Ga hiervoor naar Voorraad Brommobielen

Contact

Garage Vink Asten – Brommobiel Center Brabant is gevestigd aan de Heesakkerweg 22 in Asten. U kunt op uw navigatiesysteem ook de postcode ingeven, dit is 5721 KP.

De openingstijden zijn van ma – vr van 8:00u – 18:00 en zaterdag van 9:00 – 16:00

Telefoonnummer 0493-696962 of via het contactformulier

 

 

Back to top