Vlierden

Woon je in Vlierden of omgeving en ben je op zoek naar een brommobiel? Dan moet je zeker naar het brommobielcenter van Brabant & Limburg komen!   GVA Garage Vink Asten, het brommobielcenter van Brabant en Limburg heeft de grootste voorraad nieuwe en tweedehands brommobielen in de regio. Er is veel keuze in verschillende prijsklassen. Op alle tweedehands brommobielen vanaf € 4.500,- is de uitgebreide brommobielgarantie van toepassing.

Verkoop brommobielen in Vlierden

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen  als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet in Vlierden. Met kop en schouders is AIXAM Europees Marktleider in brommobielen. En dat is natuurlijk niet zomaar. AIXAM investeert in innovatie, VEILIGHEID en Uitvoering. Daarbij presenteert AIXAM als enige een Elektrische brommobiel. Met maar liefst een actieradius tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur mag deze E-AIXAM zich een ware topper noemen. En het mooie is… hij kan gewoon via het stopcontact geladen worden. U heeft geen laadpaal voor de deur nodig!

Heel veel redenen om eens vanuit Vlierden naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Maar ook de dieselmotor van AIXAM is een echte topper. Hij heeft een lage CO2 uitstoot en heeft het A milieulabel gekregen. Het brandstofverbruik is erg laag, met 1 liter brandstof rijdt u 28 tot 30 km! U betaald geen wegenbelasting en u hoeft de AIXAM niet APK te laten keuren. Als enige brommobielmerk durft AIXAM 5 jaar garantie te geven op de motor en 24 maanden op rest van het voertuig. Er zijn heel veel redenen om eens vanuit Vlierden naar GVA Garage Vink Asten te gaan. Kom vrijblijvend langs met uw vragen.

Van Vlierden naar Asten

Afstand Vlierden naar Asten

Vanuit Vlierden is het 6 kilometer (via Deurneseweg en Ommelseweg) naar Asten. Google Maps geeft aan dat de duur 12 minuten zal zijn (zonder verkeer)

Routebeschrijving om van Vlierden naar Asten te rijden

Uw brommobiel wordt bij u thuis in Vlierden afgeleverd

Brommobiel thuisbrengen in Eindhoven

Wij brengen de brommobiel bij je thuis in Vlierden

 

Heeft u eenmaal een brommobiel bij ons gevonden dan wordt deze bij u aan huis in Vlierden afgeleverd. U krijgt een uitgebreide instructie en er wordt samen met u in uw eigen omgeving een stuk gereden zodat u kunt wennen aan uw brommobiel. Wij nemen de tijd voor de aflevering en u hoeft zich niet gehaast te voelen. De brommobiel heeft bij aflevering een onderhoudsbeurt gekregen en de eerstvolgende beurt is pas na 5.000 kilometer of na één jaar.

Met de brommobiel vanuit Vlierden naar Asten komen?

Tuurlijk kan dat!  De kortste weg om met de brommobiel vanuit Vlierden naar Asten te gaan is als volgt:
Ga via de Vlierdenseweg naar de Deurneseweg, daarna via het Ommelse Bos naar de, Marialaan en van de Ommelseweg naar de Prins Bernhardstraat. U rijdt door naar de Wilhelminastraat naar de Heesakkerweg. Dit is een mooie weg die uitkomt naar Heeze. Zover komt u echter niet. Maar dit is een hele mooie weg door ons geliefde Brabant.

Meer informatie over (Auto)Rijbewijsvrij rijden in Eindhoven ?

Neem dan contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over Aixam Brommobielen of andere merken brommobielen?

Aixam assortiment

Arina of Chris Vink helpt je graag met alle vragen over brommobielen. Zij verkopen al jaren brommobielen en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email:info@garagevink.nl

Brommobielen

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Reviews van tevreden klanten uit Vlierden en omgeving

  • Ervaring: Zeer positieve ervaring met dit garage bedrijf. Ik vind ze erg klantgericht en ben zeer tevreden over de service. Ik vind dat ze een eerlijk advies geven over de reparaties en de factuur is inzichtelijk. Daarnaast zijn erg behulpzaam.Ingrid uit Asten
  • Service     9                Deskundigheid     10                 Prijs/kwaliteit     9Marco uit Vlierden
Back to top