U woont in Deurne en hebt interesse in een brommobiel?

brommobielen kopen deurne

Deurne

Komt u uit Deurne of woont u in de omgeving van Deurne en bent u op zoek naar een brommobiel voor uzelf of voor (één van) uw ouders? Dan is het brommobiel center van Brabant en Limburg hét adres. GVA Garage Vink Asten, is het brommobiel center van het Zuiden. Met het grootste aanbod van zowel nieuwe brommobielen alsook gebruikte brommobielen heeft u altijd de beste keus in 100% betrouwbare brommobielen in de regio. Er zijn verschillende prijsklassen. Op de gebruikte brommobielen vanaf vanaf € 4.500,- krijgt u de volledige brommobielgarantie. Deze garantie is uiteraard van toepassing op zowel de onderdelen alsook op de werkplaatshandelingen.

Verkoop brommobielen in Deurne

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen  als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet in Deurne. Met haar absolute koppositie is AIXAM Europees Marktleider in brommobielen. Dit komt omdat AIXAM met stip op nummer 1 staat op het gebied van veiligheid, innovatie en esthetische vormgeving. Alleen AIXAM heeft ABS optioneel op bijna alle modellen te verkrijgen. Dit maakt Aixam echt uniek! Daarbij blijft Aixam ook niet achter in duurzaamheid. Met haar Elektrische uitvoering presenteert zij zich als vooruitstrevend en milieu vriendelijk. Met een actieradius van maar liefst tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur is de E-AIXAM een ware topper. Geen laadpaal heeft u hiervoor nodig. De E Aixam kan gewoon aangesloten worden aan het stopcontact bij u thuis, of waar u ook maar wilt. Hoe onafhankelijk wil u het hebben?

Heel veel redenen om vanuit Deurne naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Vlak zeker de Kubota diesel motor van Aixam niet uit. Deze moderne 6kw motor heeft zich al op velerlei vlakken bewezen. Niet voor niets wordt Kubota gekozen door de professionals. Met zijn lage CO2 uitstoot heeft deze topper het A milieulabel met gemak gekregen. Het brandstofverbruik is zeer laag. U kunt met 1 liter brandstof maar liefst 30 km rijden! Wegenbelasting hoeft u nooit meer te betalen. Ook de APK keuring is niet meer van toepassing. U krijgt op de nieuwe Aixam 24 maanden volledige garantie. Kortom, er zijn heel veel redenen te noemen om vanuit Deurne naar Asten te komen. Verzeker uzelf van de keuze en laat u adviseren. Het team van GVA Garage Vink Asten staat graag voor u klaar. Niet voor niets zijn zij het grootste brommobiel center van Brabant en Limburg.

Afstand Deurne Asten

Vanuit Deurne is het 13 kilometer naar Asten. Google Maps geeft aan dat de duur 17 minuten zal zijn.

Routebeschrijving om van Deurne naar Asten te rijden

Uw brommobiel wordt bij u thuis in Deurne afgeleverd

Brommobiel thuisbrengen in Eindhoven

Wij brengen de brommobiel bij je thuis in Deurne

 

Heeft u eenmaal de brommobiel van uw keuze bij ons gevonden dan komen wij deze bij u thuis afleveren. Wij geven u een uitgebreide instructie en leggen alles rustig uit. We gaan met u in uw eigen omgeving rijden en u kunt zo wennen aan uw nieuwe brommobiel. Wij vinden het erg belangrijk om hier ook echt de tijd voor te nemen. Bij de aflevering zorgen wij dat uw brommobiel tip top in orde is. U bent verzekerd van een kwaliteitsproduct waar wij voor 100% achter staan.

Met de brommobiel vanuit Deurne naar Asten komen?

Uiteraard is dit mogelijk. De kortste weg om met de brommobiel vanuit Deurne naar Asten te gaat als volgt:
Ga via Liessel naar Asten. GVA Garage Vink Asten zit aan de provinciale weg tussen Asten naar Someren Heeze. Het kan niet missen. Maar maak gerust gebruik van onze haal- en brengservice. We doen dit graag!

Meer informatie over (Auto)Rijbewijsvrij rijden in Deurne ?

Neem dan contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over Aixam Brommobielen of andere merken brommobielen?

brommobiel kopen deurne

Arina of Chris Vink helpt je graag met alle vragen over brommobielen. Zij verkopen al jaren brommobielen en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email: info@garagevink.nl

Brommobielen

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Reviews van klanten uit Eindhoven

  • Service 10  Deskundigheid 10  Prijs/kwaliteit 10M. uit Someren
  • Ervaring: Ik kom al jaren bij garage vink en ze zijn altijd erg vriendelijk. Kennen je bij naam en leggen altijd duidelijk uit wat ze gaan repareren. Kosten vallen me meestal mee.Peter uit Asten
  • Service 9   Deskundigheid 10   Prijs/Kwaliteit 9Marco uit Vlierden
  • Ervaring: Prettig contact, aandacht voor de klant. Zowel ophalen als thuisbrengen i.v.m. auto-onderhoud zonder extra kosten, prima service (ook ideaal voor alleenstaande!). Extra kosten altijd vooraf aangekondigd en in overleg dus nooit financiële verrassingen! Prijzen echt concurrerend (gunstig!) t.o.v. veel andere garages. Ine uit Vlierden Deurne
  • Service 10   Deskundigheid 10   Prijs/kwaliteit 10M. uit Someren
  • Service 10   Deskundigheid 10   Prijs/Kwaliteit 10Jos uit Eindhoven
Back to top