U woont in Boxmeer en wilt een brommobiel kopen?

Boxmeer

Als u in Boxmeer of omgeving woont en op zoek bent naar een brommobiel dan moet u zeker eens naar hét brommobiel center van Brabant en Limburg komen. Met het grootste assortiment nieuwe brommobielen maar ook gebruikte brommobielen is er voor iedereen veel te kiezen. Alle modellen staan op voorraad zodat uw keuze niet beperkt is. GVA Garage Vink Asten heeft het grootste assortiment in de regio en het is zeker de moeite waard om daar naar toe te gaan. Kunt u niet zelf komen? Wij komen graag vrijblijvend naar u toe. Wilt u een auto of een brommobiel inruilen? Dit is geen enkel probleem. Wij geven u een eerlijk bod. Op alle nieuwe brommobielen krijgt u 24 maanden garantie. Op de gebruikte brommobielen krijgt u onze uitgebreide brommobielgarantie. Dus zoekt u een brommobiel en woont u in Boxmeer of omgeving? Maak een afspraak met het brommobiel center voor het zuiden!

Verkoop brommobielen in Boxmeer

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen  als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet ondermeer in Boxmeer en omgeving.Niet voor niets is AIXAM met kop en schouders Europees Marktleider in brommobielen. Omdat AIXAM investeert in VEILIGHEID, innovatie en Uitvoering. Vooruitstrevend is AIXAM in haar denken. Als enige presenteert AIXAM een Elektrische brommobiel. Met een actieradius tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur mag deze E-AIXAM zich een echte topper noemen. Een duurzame manier van mobiliteit en het fijne is dat deze eenvoudig via een regulier stopcontact geladen kan worden. Dus geen laadpalen waar u naar op zoek moet. Geen laadpaal hoeft u aan te laten leggen. U kunt opladen waar en wanneer u wilt. En zeg nu zelf, met deze actieradius zit u rijdt u toch op safe!

Het is zeker de moeite waard om vanuit Boxmeer naar GVA Garage VInk Asten te rijden. Naar het brommobiel center van Brabant en Limburg.

Onderschat ook zeker de dieselmotor van AIXAM niet. De Kubota motor met maar liefst 6 KW is echt top. Met zijn lage CO2 uitstoot heeft deze met gemak het A milieulabel gekregen. Met een brandstofverbruik van 1 op 30 is tanken geen enkel probleem. Het mooie is dat u ook geen wegenbelasting betaald voor de brommobiel en dat deze niet APK gekeurd hoeft te worden. AIXAM geeft 24 maanden garantie op al haar modellen. Dit is inclusief onderdelen en arbeid. Komt u uit Boxmeer of omgeving? Er is genoeg reden om naar Asten te komen en u ziet zelf dat er veel te kiezen is. Wij adviseren u graag.

Afstand Boxmeer naar Asten

Vanuit Boxmeer is het 40 kilometer via Deurneseweg naar Asten. Google Maps geeft aan dat de duur 44 minuten zal zijn (zonder extreem druk verkeer)

Routebeschrijving om van Boxmeer naar Asten te rijden

Uw brommobiel wordt bij u thuis in Boxmeer afgeleverd

Brommobiel thuisbrengen in Eindhoven

Wij brengen de brommobiel bij je thuis in Eindhoven

 

Heeft u de brommobiel van uw keuze bij ons gevonden dan wordt deze bij u in Boxmeer of omgeving afgeleverd. Met een uitgebreide instructie wordt er samen met u in uw eigen omgeving een stuk gereden. U kunt dan wennen aan uw brommobiel. Ons credo is om echt tijd te nemen voor de aflevering en hierbij leggen we alles rustig uit. Uw brommobiel heeft voordat deze bij u thuis afgeleverd wordt een onderhoudsbeurt gehad en u weet zeker dat alles gecheckt is zodat u zorgeloos op weg kunt.

Met de brommobiel vanuit Boxmeer naar Asten komen?

Natuurlijk is dit mogelijk. De kortste weg om met de brommobiel vanuit Boxmeer naar Asten te gaan is als volgt: Ga vanuit Boxmeer naar Sint Anthonis, daarna naar Oploop, De Rips, Milheeze, Deurne, Vlierden, Asten-Ommel en zo naar Asten. Dit is een prachtige route en leidt u door een mooi stukje natuur van Brabant..

Meer informatie over (Auto)Rijbewijsvrij rijden in Boxmeer ?

Neem vrijblijvend contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over Aixam Brommobielen of andere merken brommobielen?

Aixam assortiment

Arina of Chris Vink helpt je graag met alle vragen over brommobielen. Zij verkopen al jaren brommobielen en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email:info@garagevink.nl

Brommobielen

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Reviews van klanten uit Eindhoven

  • PrettigA.P.M. uit Eindhoven
  • Als er problemen zijn met de auto proberen ze het zo snel mogelijk op te lossen.A. uit Eindhoven
  • Service – Deskundigheid  – Prijs/Kwaliteit : 10Albert uit Eindhoven
  • Service: 8 Deskundigheid: 8 Prijs/Kwaliteit: 8Theo uit Eindhoven
  • Ik ben al 12 jaar klant bij Garage Vink en ben erg tevreden. Mijn eerste Aixam kocht ik in 2001 en intussen heb ik al mijn derde brommobiel bij hen gekocht. De service is uitstekend, het zijn aardige mensen. Als ik niet zelf kan komen komen ze mijn brommmobiel halen. De volgende dag wordt hij dan weer teruggbebracht.

    Marcel uit Eindhoven

  • Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs/Kwaliteit: 10Jos uit Eindhoven
Back to top