Meneer van Heugten uit Asten Heusden

Meneer J.A. van Heugten , 86 jaar uit Asten Heusden
Ik en mijn vrouw hebben sinds januari van dit jaar een AIXAM. Eerst reden we in een Opel Astra maar mijn autorijbewijs werd niet meer verlengd. Het eerste jaar deden we alles op de

Meneer J.A. van Heugten , 86 jaar uit Asten Heusden met zijn brommobiel

Meneer J.A. van Heugten , 86 jaar uit Asten Heusden met zijn brommobiel

fiets. “We doen het voortaan wel zonder auto” dachten we.
In januari ben ik samen met mijn vrouw en onze schoonzoon toch maar eens naar een brommobiel gaan kijken. We zijn naar Vink in Asten gegaan en hebben een proefrit gemaakt in een AIXAM. Wat viel me dat mee! Ik dacht altijd dat deze heel lawaaierig waren maar het was anders dan ik dacht. Het viel heel erg mee. We hebben eigenlijk meteen besloten dat we dit wilden.
Wat zijn we blij met deze beslissing. Iedere dag gebruiken we de AIXAM. Ook onze kinderen zijn ontzettend positief. Ze zijn blij dat we nog zelf overal naar toe kunnen. We fietsen nog steeds veel maar het hóeft niet. Omdat we nu nog zo goed kunnen en echt aan de AIXAM gewend zijn denken we dat we hier nog heel lang plezier van zullen hebben. We weten allemaal dat het autorijden nu eenmaal een keer op houd en met een brommobiel blijf je veel langer rijden.
Ik zeg ja! Ik raad het echt iedereen aan die in een soortgelijke situatie zit.

Back to top