Kijk naar het assortiment

Aixam on Tour

Kom ook op 2 en 3 november naar Asten
  • Nieuws
  • Reacties uitgeschakeld voor Aixam on Tour

Komt u ook proefrijden

Op 2 en 3 november 2018 gaat Aixam on tour. Komt u ook een proefrit maken in de prachtige elektrische Aiixam of de stoere en professionele D-Truck? Of u nu voor een diesel- of een elektrische Aixam gaat, ze staan allemaal op u te wachten om van dak tot band bekeken te worden.

Hapje en een drankje

Speciaal voor deze dagen hebben we het extra gezellig gemaakt in de showroom. Er staat een hapje en een drankje klaar en voor de eerste bezoekers hebben we een leuk gevulde goodiebag klaar staan. Wees er daarom snel bij en mis deze niet.

Extra voordeel

Koopt u tijdens de “Aixam on Tour” dagen een nieuwe Aixam of D-truck met een dieselmotor dan tankt u de eerste 1000 km helemaal gratis! Dan rijdt u wel heel voordelig.

Kijk alvast naar de verschillende modellen van AIXAM

Wilt u alvast een voorproefje van Aixam zien? Kijk dan alvast naar de verschillende modellen die we hebben staan. Klik hiervoor op AIXAM

Aixam veiligheidskeuring

Komt u zelf met uw Aixam naar ons toe dan checken wij deze tijdens de Aixam on Tour dagen gratis op veiligheidspunten. Een zogenaamde Aixam Veiligheids Keuring. Dat is mooi meegenomen voor de winter.

 

.

 

.

Back to top