Mevrouw de Wolff uit Eindhoven

Mevrouw de Wolff, 82 jaar uit Eindhoven
Vandaag ben ik bij mevrouw de Wolff uit Eindhoven. Ze heeft een AIXAM Crossline. Deze heeft ze samen met haar man in 2009 gekocht bij Garage Vink in Asten. Mevrouw de Wolff

Mevrouw de Wolff, brommobiel-eigenaar uit Eindhoven

Mevrouw de Wolff, brommobiel-eigenaar uit Eindhoven

verteld: “Mijn man mocht niet meer in een auto rijden maar gelukkig wel in een brommobiel. Hij was altijd al heel praktisch ingesteld en we hebben de beslissing toen ook snel kunnen maken. Wij wilden een brommobiel zodat we samen konden blijven rijden. Via het internet zijn we bij Vink in Asten terecht gekomen. “ Inmiddels leeft haar man niet meer. Mevrouw de Wolff rijdt veel in haar AIXAM. Ze is dan ook een ondernemende vrouw.
“Ik ben pas geleden naar Brazilië geweest. Toen ik weer terug naar Nederland kwam heeft mijn zoon mijn AIXAM op de parkeerplaats bij Luchthaven Eindhoven geparkeerd zodat ik bij terugkomst mijn koffers maar hoefde in te laden en zelf naar huis kon rijden.
Als ik mijn AIXAM niet zou hebben dan zou ik afhankelijk zijn van het openbaar vervoer. Ik moet er niet aan denken! Ik doe zelf nog zoveel, haal mijn boodschappen, ga naar de tandarts, en wanneer ik zin heb om naar het tuincentrum te gaan dan ga ik. Ik kan overal makkelijk komen.
Garage Vink haalt mijn AIXAM bij mij op als deze toe is aan een onderhoudsbeurt. Vroeger reed mijn man zelf naar Asten maar waarom zou ik het doen? Ik vind dit veel makkelijker.
Ik ben blij dat mijn kinderen het ook zo fijn voor mij vinden. Ze zeggen dat ik goed rij. Ik ben erg blij met mijn zelfstandigheid en hoop dit nog heel lang te zijn.

Back to top