Aixam

Voor heel Nederland

Aixam dealer Nederland

Aixam

Garage Vink Asten – Brommobiel Center Brabant

Aixam is Sensationeel. Dankzij de prachtige elegante belijningen heeft AIXAM een modern uiterlijk. De materialen zijn van degelijke kwaliteit en zijn zo ontwikkeld dat deze zeer duurzaam zijn. Het hart is de motor. De vernieuwde Kubota motor voldoet aan alle milieu eisen. Met maar liefs 6 pk is deze sterk en krachtig en daarbij ook stiller. Als eerste fabrikant van 45 km auto’s heeft Aixam keuze uit een assortiment volledig elektrische brommobielen. Daarnaast is er voor de professionele markt de AIXAM Pro. Een brommobielvrachtauto die verkrijgbaar is in vier varianten. Kies je voor AIXAM dan kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Kijk hieronder voor het volledige assortiment.

 

.

Assortiment Sensation

 Design Compact >>          Design Coupé >>    Aixam design Coupe Evo     Design Break >>  Aixam break cross line evo

 

eAIXAM Electrisch

Met haar vol elektrische lijn brommobielen benadrukt Aixam dat zij marktleider is. De e-Aixam is de oplossing als u op zoek bent naar de nieuwe vorm van mobiliteit en duurzaamheid. De eAixam is uniek in het ontwerp. Naast het dynamische karakter heeft de e-Aixam meer voordelen. Zo is deze stil, het is beter voor het milieu, is heel erg comfortabel en het mooie is, u heeft geen laadpaal nodig. U laadt de e Aixam via een normaal stopcontact op.

AIXAM Pro

Voor de professionele markt is er Aixam Pro. Een bedrijfswagen die ruim van binnen en van buiten is. Met heel veel mogelijkheden, er zijn bijna geen beperkingen. Er zijn maar liefst 4 types. Welke is er voor uw bedrijf het meest geschikt?

Chassis Cabine  >> Aixam Chassis Cabine    Pick-Up >> Aixam Pro pick-upLaadbak >> Aixam D-Truck bestickeringVan >>Aixam D-Truck optie trekhaak

 

 

 

 
e-Aixam
Minauto

 

 

Back to top