Afgekeurd voor het rijbewijs

  • Nieuws
  • Reacties uitgeschakeld voor Afgekeurd voor het rijbewijs

Afgekeurd voor het rijbewijs?

De keuringseisen voor het rijbewijs categorie B (Auto)  zijn gebaseerd op rijden in een auto. Deze eisen zijn een stuk zwaarder dan voor het rijden in een brommobiel. Voor het behouden van het rijbewijs B wordt uitgegaan dat men in staat is om zowel in drukke steden als op autosnelwegen te rijden. Dit in tegenstelling tot een 45 km auto. Om een brommobiel te mogen rijden heeft u alleen een AM rijbewijs nodig. Dit is een categorie op het rijbewijs die iedereen die ooit een autorijbewijs heeft gehad er automatisch bijgekregen heeft. Deze behoudt u ook al bent u afgekeurd. Weet u niet zeker of u nog wel in een brommobiel mag rijden en twijfelt u? Vraag uw (huis) arts om advies. Hij kent u goed en kan samen met u beoordelen of u dit kunt. Onze ervaring is dat dit heel vaak nog mogelijk is. Graag begeleiden wij u met het rijden en het wennen aan het rijden in uw 45 km auto.

<< Aixam Compact    << Aixam Coupé    << Aixam Break

Is uw rijbewijs verlopen?

Wanneer uw autorijbewijs is verlopen dan behoudt u het het AM rijbewijs. Deze raakt u niet kwijt. U kunt een geldig AM rijbewijs aanvragen bij uw gemeente. Hiervoor neemt u een identiteitsbewijs mee (ID kaart of een paspoort) tezamen met een recente pasfoto van u. Het AM rijbewijs ligt dan binnen enkele dagen klaar om opgehaald te worden. 

Afgekeurd

 

 

 

 

Bij het brommobielcenter van Brabant & Limburg heeft u de meeste keus in mooie en betrouwbare brommobielen. Hét brommobielcenter van het Zuiden is al meer dan 22 jaar een vertrouwd adres. Kwaliteit, service en betaalbaarheid vinden we belangrijk en is daarom een speerpunt binnen ons bedrijf. Het is ook uit dit oogpunt dat we alleen een 45 km auto verkopen waar we zelf voor honderd procent achter staan.

Omdat we Aixam dealer zijn is er een grote voorraad nieuwe en gebruikte brommobielen aanwezig. Naast Aixam verkopen we ook de merken Microcar en Ligier.

U kunt een keuze maken uit verschillende prijsklassen en bouwjaren. Doordat de voorraad zo ruim is staat er altijd wel een brommobiel die het beste bij u en/of uw budget past. Is uw budget niet (geheel) toereikend dan is het mogelijk om de brommobiel van uw keuze middels een (gedeeltelijke) financiering te kopen. De looptijd is instelbaar naar gelang het maandelijkse bedrag dat u wilt of kunt missen.

Bekijk hier de actuele voorraad. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Back to top