45 km auto dealer

MEESTE KEUZE IN MODELLEN

Brommobiel Center Brabant is gevestigd in Asten, dit is vlakbij Eindhoven. Gelegen tussen Helmond en Weert en sinds 1996 dealer van de 45 km auto. Het werkgebied is geconcentreerd in de regio’s rond Eindhoven, Helmond,  Venlo, Uden en Boxmeer. Als AIXAM dealer van het eerste uur is er veel knowhow aanwezig in de onderneming. Zij is onderdeel van Garage Vink en de brommobielafdeling is een volwassen tak in het bedrijf. Het zal niemand ontgaan zijn dat de 45 km auto een ware evolutie ondergaan heeft en hét alternatief voor de auto geworden is. De 45 km auto mag gezien worden! Als een verlenging of vervanging van de autonome mobiliteit die voorheen bereikt werd met een auto.

AIXAM is de meest verkochte 45 km auto. Als grootste merk in Nederland heeft dit zich vertaald in een innovatief ontwerp, een krachtige en stille motor, waarbij de keuze gemaakt kan worden voor een brandstofmotor of een volledig elektrische. Aixam heeft het predicaat gekregen van veiligste brommobiel. Dit komt door de hoge torsiekracht van de kooiconstructie in het chassis en de weerbaarheid van de dikke ABS kunststof van de carrosserie.

 

De website is ingericht zodat u kennis kunt maken met AIXAM. Bel Nu voor een afspraak of loop de showroom in als u meer informatie wilt hebben over de 45 km auto. Heeft u een specifieke vraag dan kunt u contact opnemen met Garage Vink via telefoonnummer 0493-696962 of het contactformulier invullen van Brommobiel Center Brabant.

Zoekt u een nieuwe 45 kilometer auto kijk dan hier.  Ook voor mooie en betrouwbare gebruikte 45 kilometer auto bent u bij Garage Vink aan het juiste adres. Er is altijd een groot assortiment aanwezig. Kijk daarom naar de voorraad gebruikte 45 km auto’s.

Back to top