45 km auto in Brabant en Limburg

Het bedrijf dat u mobiel houdt Meeste keus in 45 km auto Veel modellen op voorraad

Garage Vink biedt veel keus in het segment 45 km auto. Zowel nieuw als gebruikt is er echt wat te kiezen. Wilt u een proefrit maken? Dat kan. U bent van harte uitgenodigd. Het team van Garage Vink staat voor u klaar. Niet voor niets “Het bedrijf dat u mobiel houdt!”

Al 20 jaar een begrip in Brabant en Limburg.

  

 

Assortiment 45 km auto

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe 45 km auto of een gebruikte 45 km auto, wij hebben altijd heel veel te kiezen. Met een uitgebreid assortiment en verschillende prijsklassen is er voor iedereen wel wat bij. Wat in ieder geval zeker is, we verkopen alleen 45 km auto’s waar wij helemaal achter staan. U krijgt dan ook altijd een uitgebreide garantie. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Het is niet voor niets dat wij al meer dan 20 jaar goed bekend staan in de verre regio. Of u nu uit Eindhoven komt, uit Venlo, Boxmeer of Uden. Bij GVA Garage Vink Asten zit u zeker goed. Het is natuurlijk makkelijk om dit van je zelf te zeggen maar gelukkig zeggen onze klanten dit en daar zijn we eigenlijk best heel erg trots op.

Kennis maken met het rijden in een 45 km auto

Heeft u altijd wel een willen weten of u een 45 km auto wilt rijden? Kom naar Asten en probeer en overtuig u van het comfort.

Back to top