U woont in Someren en wilt een brommobiel kopen?

Someren

Komt u uit Someren of omgeving en bent u op zoek naar een brommobiel dan kent u zeker GVA Garage Vink Asten. Al 25 jaar in begrip ook in Someren. Niet voor niets zijn we zo goed bekend in de regio. In Brabant maar ook in Limburg zie je onze brommobielen rijden. Betrouwbaarheid en een vriendelijke service zijn de ingrediënten van de lange relaties die wij met onze klanten hebben. Wilt u veel keuze hebben? Dan moet u zeker naar het brommobielcenter van Brabant & Limburg komen! Voor de grootste voorraad nieuwe en tweedehands brommobielen in de hele regio. Op alle tweedehands brommobielen vanaf € 4.500,- is de uitgebreide brommobielgarantie van toepassing. Op onze nieuwe brommobielen krijgt u 24 maanden fabrieksgarantie.

Verkoop brommobielen in Someren

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen  als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet in Someren. Met verve is Aixam Europees Marktleider in brommobielen. Dit komt omdat Aixam veel investeert in haar modellen. Veiligheid is nummer 1 maar ook de vormgeving en milieu zijn belangrijke factoren voor Aixam. Daarom presenteert AIXAM als enige een Elektrische brommobiel. Met maar liefst een actieradius tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur mag deze E-AIXAM zich een ware topper noemen. En het mooie is… hij kan gewoon via het stopcontact geladen worden. U heeft geen laadpaal voor de deur nodig!

Heel veel redenen om eens vanuit Someren naar GVA Garage Vink Asten te gaan.

Kiest u voor de dieselmotor van AIXAM? Dan kiest u voor een echte topper. Deze heeft een zeer lage CO2 uitstoot en daarom heeft hij het A milieulabel met speels gemak gekregen. Het brandstofverbruik is zeer laag, want met maar één liter brandstof rijdt u maar liefst ot 30 km! Het mooie is; u betaald geen wegenbelasting meer en u hoeft de AIXAM niet APK te laten keuren. Er zijn heel veel redenen om eens vanuit Someren naar GVA Garage Vink Asten te gaan. Kom vrijblijvend langs met uw vragen.

Afstand Someren Asten

Vanuit Someren is het 2,5 kilometer (via Provincialeweg) naar Asten. Google Maps geeft aan dat de duur 2 minuten zal zijn

Routebeschrijving om van Someren naar Asten te rijden

Uw brommobiel wordt bij u thuis in Someren afgeleverd

Dhr. M. van de Ven uit Deurne bij zijn AIXAM Crossline

 

Heeft u eenmaal een brommobiel bij ons gevonden dan wordt deze natuurlijk bij u aan huis in Someren afgeleverd. U krijgt een uitvoeringe gebruiksinstructie en we rijden een stuk met u mee om zodoende in uw eigen vertrouwde omgeving wat kunt wennen aan uw brommobiel. Hier nemen we echt de tijd voor.

Met de brommobiel vanuit Someren naar Asten komen?

Tuurlijk kan dat!  De kortste weg om met  de brommobiel vanuit Eindhoven naar Asten te gaan is als volgt:
Ga via de provinciale weg van Eindhoven via Geldrop, Heeze en Someren naar Asten.
Een hele mooie weg door ons geliefde Brabant.

Meer informatie over (Auto) Rijbewijsvrij rijden in Someren ?

Neem dan contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over Aixam Brommobielen of andere merken brommobielen?

Aixam assortiment

Arina of Chris Vink helpt je graag met alle vragen over brommobielen. Zij verkopen al jaren brommobielen en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email:info@garagevink.nl

Brommobielen

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Reviews van klanten uit Eindhoven

  • Reden bezoek: Aanschaf nieuwe autoM. uit Someren
  • Service 10        Deskundigheid       10      Prijs/Kwaliteit      10Kim uit Someren
  • Ervaring: zeer te spreken over de extra’s die het bedrijf bied , thuisbrengen en ophalenFrank uit Asten
  • Ervaring: we zijn prima geholpen en hebben een fijne auto gekocht bij Garage Vink.Toon uit Someren
  • Service    10            Deskundigheid       10       Prijs/Kwaliteit        10

    Theo & Helga uit Someren - Heide

  • Ervaring: Garage Vink is een bedrijf waar je op kunt bouwen bij een probleem, een telefoontje en ze komen direct in actie.Albert uit Asten
Back to top