Aixam modellen Liessel City car
City car Liessel Coupe

Liessel maakt kennis met het nieuwe assortiment van AIxam

Woon je in Liessel of omgeving? En op zoek naar een brommobiel of city car? Dan heeft Garage Vink in Asten zeker staan wat je zoekt. Het grootste brommobielcenter van Brabant & Limburg! Heel veel nieuwe en gebruikte 45 km auto’s Met het grootste assortiment nieuwe- en tweedehands brommobielen in de regio heeft u alle keuze. Kom langs, maak een proefrit en voel de vrijheid! Vanaf 16 jaar mag je er al rijden.

Veel keuze in elektrisch en dat zo dichtbij

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen  als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet. Met kop en schouders is AIXAM Europees Marktleider in brommobielen. En dat is natuurlijk niet zomaar. AIXAM investeert in innovatie, VEILIGHEID en Uitvoering. Aixam heeft een brede lijn elektrische brommobielen. Met een actieradius van maar liefst tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur mag deze E-AIXAM zich een ware topper noemen. En het mooie is dat deze gewoon via het stopcontact geladen kan worden. U kunt ‘m zonder laadpaal opladen. Wil je liever wel laden via een openbare laadpaal? Dat kan, we leveren ook een verloopstekker.

Een diesel brommobiel mag zeker overal blijven rijden

Maar ook de dieselmotor van AIXAM is een echte topper. Met zijn lage CO2 uitstoot heeft hij het A milieulabel gekregen. Het brandstofverbruik is erg laag, met 1 liter brandstof rijdt u 28 tot 30 km! U betaald geen wegenbelasting en u hoeft de AIXAM niet APK te laten keuren. Er zijn heel veel redenen om eens vanuit Liessel naar GVA Garage Vink Asten te gaan. Kom vrijblijvend langs met al uw vragen. Wij beantwoorden ze graag.

City car Liessel diesel
citycar

Aantrekkelijk design van de modellen

De Aixam modellen zijn allemaal modern vormgegeven. Afwerking is van een hoog niveau. Vergeet vooral het comfort niet. Dat zit bij Aixam helemaal goed. Naast een goede uitstraling en de luxe standaard uitrusting is het echt een juweeltje op de weg. Uiteraard kun je helemaal connected zijn. Navigatie en vrienden en familie zijn makkelijk bereikbaar terwijl je rijd. Kom zelf de proef op de som nemen en kom naar Asten.

Ongekend grote bagageruimte

Met de grote bagageruimte kun je al je tassen en boodschappen met gemak meenemen. Bijna alle modellen van Aixam hebben een laadruimte van maar liefst 1100 liter! En dat is echt heel groot. Dit moet je echt gezien hebben!.

Liessel brommobiel
Aixam modern Liessel

Wat maakt de Aixam nu zo bijzonder

De Aixam diesel beschikt standaard over een krachtige en betrouwbare Kubota motor, die goede prestaties levert en daarbij ook nog eens heel zuinig in gebruik is. AIXAM en KUBOTA presenteren een motor die voldoet aan de EURO 5 normen!
Deze nieuwe 479cc motor sluit aan bij de nieuwe Europese anti-vervuiling normen. U kunt gegarandeerd blijven rijden met deze diesel!

 • Vermogen 6kW = 8pk
 • Stillere motor
 • Brandstofverbruik: 3.1L per 100km
 • Geen distributieriem

Gaat u voor de e-Aixam elektrisch dan heb je een ruime actieradius. Makkelijk op te laden waar je maar wilt.

Voor welke motor je ook kiest, Aixam staat voor ongekende betrouwbaarheid. Ze laten je nooit in de steek en is voor alle omstandigheden een goede keus.

Veiligheidskooi

AIXAM was de eerste fabrikant van brommobielen die zich bekommerde om de veiligheid van de gebruikers. Sinds 1988 onderwerpt AIXAM al haar modellen aan crash tests door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant, hoewel de wetgeving dit niet voorschrijft. AIXAM is de enige fabrikant van brommobielen die voor al deze autotests is geslaagd.

veiligheidskooi
citycar

Geen wegenbelasting

Eén van de belangrijkste voordelen van een Citycar is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Dat houdt de maandelijkse kosten heel laag, ook bij de Aixam Minauto Cross. Bovendien hoef je geen autorijbewijs te hebben voor een Citycar, jongeren met een leeftijd van 16 jaar mogen zelfstandig met de Cross de weg op. Een bromfietsrijbewijs (AM) volstaat.

We leveren de nieuwe brommobiel bij u thuis af met instructie

Heb je een brommobiel bij ons gevonden, dan wordt deze thuis afgeleverd. Met een uitgebreide instructie en er wordt samen met u in uw eigen omgeving een stuk gereden zodat u kunt wennen aan uw brommobiel. Wij nemen de tijd voor de aflevering en u hoeft zich niet gehaast te voelen.

Afleveren in Liessel

Verkrijgbare kleuren

Budget brommobiel Liessel

Aixam Minauto

Aixam diesel emoton Liessel

Aixam Emotion

e-Aixam elektrisch Liessel

e-Aixam Elektrisch

mega escouty parelmoer rood

Aixam e-Scouty

De nieuwe Aixam kopen of private leasen?

Aixam is de ideale Citycar voor jongeren die op zoek zijn naar meer zelfstandigheid en vrijheid, maar ook voor oudere mensen die een veilig en betrouwbaar alternatief zoeken voor een normale auto.

Alle modellen zijn bovengemiddeld ruim en voorzien van alle gemakken. Daarmee bieden ze niet alleen comfortabele rijeigenschappen, maar ook veel praktisch gebruiksgemak. Wil je meer weten over Aixam of een proefrit maken, neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies!

Reviews van klanten

citycar
 • Beste garage voor aanschaf brommobiel!

  De manier waarop ze klanten helpen en adviseren is super. Nog nooit zo’n persoonlijke, klant en service gerichte garage meegemaakt. Zij hebben de aanschaf en aflevering van de brommobiel voor onze zoon tot een unieke ervaring gemaakt!

  Nancy uit Halsteren

 • Fantastische service

  Het klopt wat iemand mij desgevraagd zei, prima service!

  Thea, Deurne

 • Betrouwbaar en super service

  in november aixam bij garage vink gekocht toen al onder de indruk van de geboden service. nu een kapotte packing en keurig netjes auto opgehaald en een dag later weer terug, zonder kosten. dank jullie wel voor de service! Gerda van Loon

  Gerda, Deurne

Het Brommobielcenter voor Brabant

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

Het Brommobielcenter voor Limburg

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Back to top