Bekijk onze actuele voorraad brommobielen

Brommobiel kopen in Eindhoven

Assortiment Aixam

Assortiment Aixam

Zoekt u een brommobiel in Eindhoven en omgeving?

Wij zijn het adres voor uw nieuwe brommobiel. Als Aixam dealer hebben we al bijna 25 jaar ervaring en een begrip in Brabant en Limburg. U vindt bij ons niet alleen nieuwe maar ook heel veel gebruikte brommobielen. Voor het grootste assortiment en de meeste keuze komt u naar Asten. Wij begrijpen dat u eerst meer informatie wilt. Kijk u daarom alvast naar Informatie Brommobielen  Hier leest ru wat een brommobiel is, wat de verkeersregels zijn, hoe u de brommobiel kunt verzekeren en nog heel veel meer. U heeft voor het besturen van een brommobiel geen autorijbewijs nodig maar wel een AM rijbewijs. Deze behoudt u ook al wordt u niet meer goedgekeurd voor de categorie B. De eisen om in brommobiel te mogen rijden liggen nu eenmaal niet zo hoog als die om een auto te besturen. De snelheid is een stuk lager en de brommobiel remt al behoorlijk af als u het gas los laat.Wilt u zien wat we op dit moment hebben staan in onze showroom? Onze actuele voorraad vind u onder het menu Voorraad brommobielen. Heeft u vragen dan kunt u deze stellen via de mail info@garagevink.nl of u kunt ons bellen op 0493-696962 Maar natuurlijk kunt u ook naar ons toe komen. GVA Garage Vink Asten zit aan de Heesakkerweg 22 in Asten. Als u op onderstaande links klikt ziet u de nieuwe- en voorraad brommobielen.

 

Aixam Brommobielen
Aixam

AIXAM

U zoekt een 45 kilometer auto. Het merk Aixam is het meest verkocht in Nederland. Dit komt omdat deze prachtig is vormgegeven en veiligheid op nummer een staat. Garage Vink Asten is het Brommobiel Center van Brabant. We zijn Aixam dealer en leveren door heel Nederland. Van Limburg tot Utrecht en van Zuid-Holland tot Gelderland. Afstand is voor ons geen enkel bezwaar. Zoekt u een gebruikte brommobiel dan bent u ook daarvoor aan het juiste adres. Als grootste dealer van Nederland hebben we de ruimste keuze in kwaliteit brommobielen. Uiteraard wordt uw nieuwe aanwinst bij u thuis afgeleverd met een uitgebreide instructie. Wij vinden het belangrijk dat u er blij mee bent.

e-aixam
e-Aixam

e-AIXAM

Kiest u voor deze prachtige elektrische brommobiel? Dan kiest u hiermee voor de stilste brommobiel die er is. Deze e Aixam is enig in zijn soort. Zeer stil, en zeer makkelijk in gebruik. Opladen doet u middels een normale stekker welke u aansluit op een geaard stopcontact. Maar ook via de laadpaal laden is mogelijk. Met een verloopstekker kunt u deze aansluiten waar u wilt. Met een actieradius van minimaal 75 kilometer komt u overals waar u wezen wil. En in 3,5 uur is deze weer helemaal opgeladen. De elektrische Aixam is duurzaam en milieuvriendelijk. Kom ‘m maar eens proberen bij ons.

Minauto
Minauto

MINAUTO

Minauto is het antwoord van Aixam op de vraag naar een gebruikte brommobiel. Voor de prijs van een tweedehandse rijdt u een nieuwe! Geen concessies in veiligheid, dit is namelijk ook met de Minauto dik in orde. Met een sterke motor voldoet hij aan alle eisen welke je aan een kwaliteitsproduct mag stellen. Het is een budget serie. Vind u luxe niet het allerbelangrijkste maar wel het gebruik dan heeft u hiermee uw mobiliteit partner gevonden. Alle modellen hebben centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ramen welke elektrisch te openen zijn. Overtuig u zelf van deze serie. p

Aixam pro
Aixam Pro

AIXAM PRO

AIXAM PRO is een krachtpatser. Uw professionele partner tijdens al uw werkzaamheden. Met zijn grote laadruimte neemt u al uw materiaal heel gemakkelijk mee. Makkelijk van binnen schoon te maken en met heel veel mogelijkheden. Van hoveniers tot restaurants weten hem te waarderen. Wilt u een dichte laadruimte dan gaat u voor de Van. Zoekt u een Pick-Up? Ook dat is mogelijk. Wij adviseren u graag. Komt gerusts eens een proefrit maken. Wij vertellen u er graag alles over.

Ga naar de AixamPro

Brommobiel Center Brabant

 

Back to top