Een zeer nuttig voertuig, past zich aan naar uw bedrijf

AIXAM PRO BIEDT EEN OPLOSSING VOOR

AL UW MOBILITEITSBEHOEFTE.

D-Truck

Een zeer nuttig voertuig, past zich aan naar uw bedrijf

D-TRUCK ambacht

AMBACHT

schilderen, lassen, behangers,
bouw, boren, reparatie

D-TRUCK 400
altijd met u.

D-TRUCK detailhandel

DETAILHANDEL

Welkom, uitwisselen, promoten,
adviseren, verkopen

D-TRUCK 400
past zich aan aan uw producten.

D-truck Tuinieren

TUINIEREN

Beplanting, bewatering, graven,
Snijwerk, cultivering is er voor u

D-TRUCK 400

BEZORGING

bezorging, uitladen, afgeven,
bescherming, bediening, faciliteren

D-TRUCK 400
uw assistent.

D-TRUCK

AIXAM PRO is gemaakt om u juist op professioneel gebied te helpen. Omdat uw werkzaamheden laadvolume vraagt voor materialen of pakketten. Maar u wilt ook comfort zodat u uitgerust op uw bestemming aankomt. AIXAM PRO heeft daarom een model ontworpen waarin alle kennis en ervaring is verwerkt die jarenlang is opgedaan met de MEGA transportvoertuigen

SUPER COMPACT

D-TRUCK is een compact voertuig voor particulieren en professionals. Met zijn robuuste design, D-TRUCK is betrouwbaar, solide en hij geeft een heel nieuwe dimensie aan compacte voertuigen. Ontworpen voor het dagelijks gebruik en daarmee biedt hij een ruim werkoppervlak en volume. Het uitzonderlijk compacte formaat maakt het u makkelijk overal te komen.

 

INVESTEREN OP LANGE TERMIJN

Laag Diesel verbruik

Laag verbruik Diesel Kubota-motor

Met een gemiddeld verbruik van 3 à 4 liter per 100 km(1), zorgt D-Truck voor een aanzienlijke brandstofbesparing.

AIXAM Pro: Minimale onderhoudskosten

D-TRUCK rijden kost weinig. De prijs van vervangende onderdelen en lampen wordt laag gehouden dankzij de technologische keuzes van AIXAM die sterk gericht zijn op het waarborgen van lage onderhoudskosten.

Terugbetaling op investering

De aankoop van een D-TRUCK zal zich terugbetalen en verlicht zelfs de kleinste budgetten. D-TRUCK komt tegemoet aan uiteenlopende behoeften en vermijdt de noodzaak van het kopen van kostbare, te grote voertuigen.

Lage cO2 uitstoot

D-TRUCK 400 geeft een CO2-uitstoot van 77,9 g/km en de D-TRUCK 600 geeft een CO2-uitstoot van 103,6 g/km, dat is ruim onder de Europese limieten.

ALLE COMFORT DIE JE NODIG HEBT

45 kilometer auto

Gebruiksvriendelijk

AIXAM PRO ontwerpt voertuigen die gebruiksvriendelijk zijn. Ergonomie en comfort zijn erg belangrijk voor de kwaliteit van de arbeidsomstandigheden.Dus, D-TRUCK is ergonomisch, comfortabel en rustgevend. Gebruikers passen zich snel aan het voertuig aan en zullen automotive type functies aantreffen.

Ergonomie

De cabine is geoptimaliseerd voor soepel en aangenaam rijden. De automotive type bediening van het dashboard is simpel en toegankelijk, zodat elke beweging die u maakt efficiënt is. De instap van de D-TRUCK is makkelijk dankzij een lage vloer en geen middenconsole tot op de vloer betekent dat u vrij kunt bewegen. De ultra soepele automatische transmissie maakt manoeuvres makkelijk om elke dag comfortabel te rijden.

Handige functies

Er is veel bergruimte in de cabine. Vakken in deuren middenconsole, een groot vak aan de voeten van de passagier en het handschoenenkastje kunnen allemaal worden gebruikt zodat niets een gevaarlijk projectiel kan worden. De wasbare antislip zetels dragen bij aan het comfort en zorgen voor comfortabele zitplaatsen tijdens het rijden.

Veiligheid

Verstevigde cabine en deuren, panoramische voorruit om beter naar buiten te kunnen kijken en krachtige koplampen om te zien en gezien te worden zijn slechts enkele voorbeelden die zorgen voor ontspannen rijden. De snelheid van 45 km/h voor D-TRUCK 400 en 75 km/h voor D-TRUCK 600 en de soepele acceleratie zorgen voor veilig rijden op alle wegen.

AIXAM

Onze actuele voorraad

Back to top